2 Mart 2010 Salı

BİR GİDİP BİR GELEN ŞAMPİYONLUK UMUDU

Bu yıl lig öylesine ilginç bir halde ki, her yeni hafta, kimin ne yapacağı belli değil. Sürprizlerle dolu bir lig ve şampiyonluk yarışı izliyoruz.


Basın tarafından göklere çıkarılan Fenerbahçe, tam yedi resmi maçtır, galibiyet alamıyor. Ligde gelen arka arkaya puan kayıpları, Daum'un da koltuğunu sallandırmaya başladı.


Yine basın tarafından her türlü eleştiriye maruz kalan Beşiktaş'ımız ise, bir maç eksiği ile Fenerbahçe'nin hemen arkasında puan olarak. Beşiktaş, erteleme maçı olan İBB maçını kazandığı takdirde, Fb ile kafa kafaya geliyor sıralamada.


Ve yine basın tarafından göklere çıkarılan Galatasaray ise, şu an karlı görünen ekip. Kasımpaşa maçında olası bir kazaya kurban gitmeyen Gs, az da olsa rakiplerine fark atmış durumda.


Eksikleri yüzünden istikrarsız bir görüntü çizen Kayseri, sıralamada düşüşe geçti. Son olarak kendi sahasında Beşiktaş'a kaybeden Kayseri, şampiyonluk zikrinden şimdilik vazgeçmiş durumda.


Formsuz ve istikrarsız büyüklerin arasından sıyrılıp, zirveye çıkmak için var gücü ile oynayan Bursa ise yılın sürprizi. Ertuğrul hocanın, bir orkestra şefi gibi yönettiği Bursa, zirveye çok ciddi biçimde aday oldu. Ufak tefek eksiklerine rağmen, eksiklerin yerine oynayanlar da, onları pek aratmıyor Bursa'da... Futbolcuların kendilerine güvenleri geldi ve rakip kim olursa olsun, futbolu sıkıcı hale getirecek oyun düzenine asla başvurmuyorlar, bu artıları.


Beşiktaş'ımızın fikstürü pek iç açıcı durmuyor. Buna rağmen, yeniden iyi bir hava yakalamış gibi görünüyor takım. Ancak bu sezon hiçbir takımın sağlayamadığı istikrarsızlık devreye girdiğinde, sürpriz sonuçlar çıkıyor ortaya. Bu yüzden de şampiyonluk umudu, bir görünüp, bir kayboluyor.

Hiç yorum yok: