12 Mart 2010 Cuma

ŞAMPİYON YOLA ÇIKTI

Başlık fazlası ile iddialı... Böyle bir başlık atabilmek için ciddi anlamda çok erken aslına bakılırsa. Ancak lig öyle bir halde ki, her hafta taşlar yerinden oynuyor. Bir sonraki hafta ne olacağını, kimin puan kaybedeceğini, kimin karlı çıkacağını kestirmek güç.


Galatasaray'a bakın... Sükseli transferlerinin ardından kimse bir başkasına şans vermiyordu şampiyonluk için değil mi? Öte yanda Fenerbahçe... Aziz başkanın, "üç yıl üst üste şampiyon olacağız" iddiası, hangi Fenerbahçeliyi heyecanlandırmamış olabilir ki? Bir de Beşiktaş... Geçen senenin dublecisi, bu sene nasıl krizler yaşadı, hepimiz şahit olduk. Peki şimdi tablo ne?


Sükseli Galatasaray, bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamıyor. Kupa hayali ile çıkılan Avrupa yollarından geri döndüler. Ligde de ara sıra küçük krizler yaşıyorlar... Fener de aynı şekilde. Takım içinde yaşanan bireysel krizler, devre arasında gidenler, Güiza kaosu, Daum bilmecesi, vs... Bu arada hesapta olmayan biri, kafaları yormakta... Bursa! Beşiktaş ise bütün bu olan bitenlerin arasında, sessiz sedasız ilerliyor lig arenasında. Şampiyonluk yolunda, emin denmez ama, sağlam adımlarla geliyor.

Ligin ilk yarısı sona erdiğinde, sanıyorum hepimiz umutsuzduk Beşiktaş adına... Şimdi mi? Neden olmasın?


Bayanlar, baylar... Şampiyon yola çıktı mı dersiniz?

Hiç yorum yok: