5 Mart 2010 Cuma

İNDİRİMLİ BİLET ALDATMACASI

Bir erteleme, bir hafta içi maçı... Beşiktaş - İBB.


Şeref Bey'de oynanan bir önceki maçta, en ucuz biletin bedeli 75 TL... Bu maçta ise, Eski Açık 20, Yeni Açık 25, Kapalı Alt 50 ve Kapalı Üst 70 TL. olarak belirlendi.


Gs maçında, taraftarı yolunacak kaz gibi gören, Beşiktaşlının elit ya da aristokrat değil, halk olduğunu unutan, ya da unutan demeyelim, görmezden gelen yönetim kurulu, bu maç için böyle bir fiyat politikası uygulamış.


Genel kanı, Demirören'in sonuda doğru yolu bulup, bilet fiyatlarını normal seviyeye indirdiği... Şahsi fikrim, bunun hiç de böyle olmadığı. Mete Düren'in bile basından öğrendiği bu fiyatlara dair açıklaması da ilginç: "Bu rakamların sezon sonuna kadar uygulanması şu anda söz konusu değil."


Nedir amacınız?


Avrupa kupalarına veda etmişsiniz, Türkiye Kupası'ndan elenmişsiniz. Elinizde sadece lig kalmış... Hazır, takım havaya girdi derken, takımın sonsuz desteğe ihtiyacı varken, ve siz bunun sonuna kadar farkındayken, nedir bu yüksek fiyat hırsı? Bırakın insanlar maça gelebilsin. Madem şampiyonluk istiyorsunuz, şampiyonluğu getirebilecek etkenlerden biri de bu... Anlayın artık.

Hiç yorum yok: